2777
2789
نه گلم کار حوبی کردین

قربونت 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 ن بابا فکر میکنی. البته من مرخصی و ساعت رفت و امدم دست خودمه  ولی با همه اینا ۵صبح م ...

وای چ شغل پر زحمتی،خدا بهت قوت بده گلم

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
😂😂😂😂 ن بابا فکر میکنی. البته من مرخصی و ساعت رفت و امدم دست خودمه  ولی با همه اینا ۵صبح م ...

اره دبیری عالیه

البته شغل شماهم خوبه😃 

موفق و موید باشید💜(چه با ادب شدم خدایاا😐)

من موفق میشم:)  من یه دختر قوی و توانمندم:)❤   خدایا هرچی آرزوی خوب و قشنگه، برای پدر و مادرم 🙏💞
وای چ شغل پر زحمتی،خدا بهت قوت بده گلم

فدایت 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اره دبیری عالیه البته شغل شماهم خوبه😃  موفق و موید باشید💜(چه با ادب شدم خدایاا😐)

ممنونم عزیزم. همچنین شما😘😘😘

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️