2777
2789
عنوان

موکل😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 63 پست
باش مرسی😢

چه بترسی چه نترسی بالاخره باید اون شبو رد کنی.پس خونسرد باش و باهاش کناربیا.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یهودیدی دیو درون خودت زد بیرون و به شوهره تجاوز کرد😂😂😂😉😁😁

عهههه نگوو من هنوز ازش خجالت میکشم از ترس زیاد هم بهش پیام دادم ..آقا هم فرصت طلب دو ثانیه بعد گفت دارم میام😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهههه نگوو من هنوز ازش خجالت میکشم از ترس زیاد هم بهش پیام دادم ..آقا هم فرصت طلب دو ثانیه بعد گفت د ...

از کی!؟شوهرت!؟اسیر شدیما این وقت شب!!!الان با خودش تجهیزات هم برداشته.😄😄😄چندوقته عقد کردید!؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چه بترسی چه نترسی بالاخره باید اون شبو رد کنی.پس خونسرد باش و باهاش کناربیا.

یوگا کار میکنم تا از ترسم کم بشه..گهگاهی هم خودش باهام تمرین یوگا می‌کنه تا یکم بهش عادت کنم 😶

یوگا کار میکنم تا از ترسم کم بشه..گهگاهی هم خودش باهام تمرین یوگا می‌کنه تا یکم بهش عادت کنم 😶

خوبه.عالیه😊

از کی!؟شوهرت!؟اسیر شدیما این وقت شب!!!الان با خودش تجهیزات هم برداشته.😄😄😄چندوقته عقد کردید!؟

دوماه صیغه محرمیت بودیم اما چون کار داشت زیاد تهران نبود و کم همو می‌دیدیم( یک هفته اس عقد کردیم ) هفته دیگه عروسیمونه😁[😨]

دوماه صیغه محرمیت بودیم اما چون کار داشت زیاد تهران نبود و کم همو می‌دیدیم( یک هفته اس عقد کردیم ) ه ...

الله اکبر!!!با این سرعت به کجاچنین شتابان!؟😉ایشالله خوشبخت بشید عزیزم.

الله اکبر!!!با این سرعت به کجاچنین شتابان!؟😉ایشالله خوشبخت بشید عزیزم.

اخع از قبل عاشق من شده بود و من بیچاره هم بی خبر ...کثافط اومد منو هم عاشق کرد😁یکمم عجله داره 😶

اخع از قبل عاشق من شده بود و من بیچاره هم بی خبر ...کثافط اومد منو هم عاشق کرد😁یکمم عجله داره 😶

الهی😍عشقتون پایدار.سفرتون پرروزی.دلتون بی غم.خونتون آباد😊

مرسی عزیزم همچنین 😘

فداتم.حالت خوب شد؟🤗

اره یکم بهتر شدم ممنون😘

خداروشکر😊خوش باشید😙