2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 34 پست
آخی عزیزم چند سالشه؟ چرا وقت نداری؟ شاغلی؟

اره شاغلم یکسال و ۸ ماهشه انرژی زیادی ازم میگیره خدا میدونه چقدر دوستش دارم ولی وقت برای ابراز اونهمه دوست داشتن ندارم توانشم ندارم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شاغلم یکستل و ۸ ماهشه انرژی زیادی ازم میگیره خدا میدونه چقدر دوستش دارم ولی وقت برای ابراز اونهم ...

آخی عزیزم خدا حفظش کنه انشالله تازه اول شیطونیاشه😂

اخه مگه ادم دكمه داره پسر يا دختر بشه همش بهم ميگن پسر حالا هنوز حامله نيستم ميگن پسر ميترسم بخدا او ...

بعضیام یه جوری حرف میزنن انگار پسرا دوست داشتنی نیستن ،یه جور که انگار فقط دختر مقدسه ،اونام از اونور بوم افتادن 

ولی این که میگی خدا لعنتشون کنه یعنی چی؟خوب انسانه و ارزوهاش

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
اخه مگه ادم دكمه داره پسر يا دختر بشه همش بهم ميگن پسر حالا هنوز حامله نيستم ميگن پسر ميترسم بخدا او ...

پسر هم خوبه نعمت خداست ولی به خدا خیلی سخته مخصوصا نوجوانیشون من این هفته به خاطر پسرم رفتم مشاوره میگفت تربیت یه پسر معادل پنج تا دختره ،البته شاید نسبی باشه و برای همه اینطور نباشه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

من الان باردارم ماه 6اولاش فقط صداش میکردم دخترم وقتی فهمیدم پسره اینقد دمق شدم خونواده خودمو شوهرم میگفتن پسر دختر فرق نداره فقط سالم باشه ولی شوهرم میگه لچه اول پسر باشه حواسش به خواهراش هست اولا دعا کنین لطفا بچم سالم به دنیا بیاد و دوما بچه بعدیم دختر باشه اینشالله شماهم بخ هرچی دوس دارین برسین 

عزیزم وقتی اینقدر میگی دختر یه چیز دیگست،یک درصدم احتمال بده شایدم یکی باشه مثل من که دختر نداشته و اما عاشقه دختر باشه،بااین حرفات دلم یه جوری میشی،یه حسرتی درونم احساس میکنم،

🌹

عزیزم وقتی اینقدر میگی دختر یه چیز دیگست،یک درصدم احتمال بده شایدم یکی باشه مثل من که دختر نداشته و ...

نه عزیزم 

بچه ،بچه ست 

جون و عمر پدر مادره ،چه پسر چه دختر

پسر نعمته ،دختر رحمت 

خدا رو شکر عزیزم  که تونستی مادر بشی و امانتدار خوبی باش

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

امروز بغضم ترکید بیاد نوزاد شیرینم که دختر بود اگه الان بود براش یکی یدونه دخترو میخوندم و موهاشو با گلسر رنگی رنگی می‌بستم امروز هم من هم شوهرم گریه کردیم.با این دوتا دختر دیگه داریم و باردارم و قراره یه دختر دیگه بیارم واقعا هر بچه ای جای خودشو داره دردش به قلبم که خیلی درد کشید خدا آه منو از اون دکتر بیسواد بگیره