2777
2789

دو روزه بچه رو خوابوندیم زیر دستگاه

بعد رفتیم مفید عددو اشتباه و بالا ۱۶.۸ نشون داد و گفتن باید بستری شه جوابو فرداش گرفتیم

فرداش رفتیم یه جا دیگه ۱۰ بود

حالا بچه زرد نیست

فردا دوباره میخوایم بریم جای سوم

خسته شدم

بچه مم زیر دستگاه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی یه متخصص نفهمید اصلا با اون عدد چهرش مشخص میشه😣

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
مخصوصا وقتی خون میگیره

آخهی پسر منم بردم خونه زردیش بالا رفت ولی کسی تجویز بستری نداد .خواهرم بچش زردیش بالا بود گفتن بستری لج کرد دستگاه کرایه کرد تو خونه .

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
آخهی پسر منم بردم خونه زردیش بالا رفت ولی کسی تجویز بستری نداد .خواهرم بچش زردیش بالا بود گفتن بستری ...

ماهم کرایه کردیم

خواهرت که لج کرد کرایه کرد زردیش تو خونه پایین اومد؟

ماهم کرایه کردیم خواهرت که لج کرد کرایه کرد زردیش تو خونه پایین اومد؟

آره گلم .البته طرز کارشو بهت میگه.خدا رو شکر زردیش خوب شد

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792