2777
2789
عنوان

صدای جیغ زن اومد😰😰😰😰

889 بازدید | 8 پست

سرشب تاحالا قلبم درد میکرد

یکی دوساعت پیش یهو یه زنه جیغ زد گفت کمک و صدا گریه می اومد

به شوهرم گفتم برو ببین چی شده و همش تو ذهنم صحنه های بد و قتل تصور میکردم

رفت بیرون اومد گفت هیچ خبری نیست ولی هردوتامون صدای خیلی سوزناک شنیدیم دقیقا داشت میگفت کمک

قلبم شدید درد گرفته

همش میترسم صبح که بیدار شدیم جنازشو پیداکنن

خدایا هرچی بود به خیر بگذرون

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

الهی آمین قلب منم‌درد گرفت

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

نمیدونم چرا یهو گریه ام گرفت یادش افتادم

نمیدونم از ترسه یا دلم میسوزه

ولی خداکنه کسی اسیب ندیده باشه

اون صدای جیغ و گریه خیلی جدی بود!!!

از اون ترسناکتر اینکه زود قطع شد

یا امام حسین رحم کن

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجا هستین؟! بعضی وقت ها دعواهای زن و شوهریه

اصفهان. پشت خونه ی ما یه خیابون خلوته. خیابون اصلی نیست و تازگی اسفالتش کردن. اونطرف خیابون هم کاشت برنجه...کلا خلوته اونطرف

همیشه میترسم از اون خیابون جایی برم 

ای خدا 

تجاوز نباشه

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
ای خدا  تجاوز نباشه    

نمیدونم

ایشالا فقط یه دعوا بوده باشه

زنگ میزدید ۱۱۰ میگفتین یه گشت بفرستن

منم یبار یه مشکل پیش اومد مشکوک شدم زنگ زدم یه گشت فرستادن تو‌محل بعد هم تماس گرفتن گفتن مشکلی نبوده

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

واای من یادمه بارداربودم و لب بچه پنجره با شوهرسابقم.نصف شب صدای داد ی مرد شنیدیم ماهم تو خونه سازمانی نظام بودیم.مبگفت کمک میخان بلا سرم بیارم.صداشون خیلی نزدیک بود.انگار خودش از پنجره انداخت پایین.ک صدای درو پنجره میومدم.ک محکم باز بسته میشد.رفتم بیرون دیدم دوتا سرباز اومدن زیر ساختمون و ی نفر بردن....درکل منطقه نظامی کثافت ترین جایی بود ک تو عمرم دیدم