2821
2789

oaچیست؟

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا.راست میگی؟من خودم به خاطر وضعیت اقتصادی کم میخورم غذام هم سبزیجات ومرغ شده

مگه قبلا چی میخوردی که حالا تو این اوضاع شده مرغ😂

بِه‌اِسمَݦ‌رۅۍِݪَب‌هاۍِ‌خيس‌طُـــ...(:❤🌌°•Rainbow girl•°⛓🌈
واقعا.راست میگی؟من خودم به خاطر وضعیت اقتصادی کم میخورم غذام هم سبزیجات ومرغ شده

چی بگم گلم انشاالله که اینطور نشه ولی واقعا دارم میبینم دیگه امروز یه فروشگاه رفتم چهارتا قلم چیزگرفتم دویست تومن بعد جلوی درش یه وانت میوه فروشی چندمدل میوه نیم کیلو نیم کیلو گرفتم هشتادتومن بعد رفتم سوپری پوشک و بستنی گرفتم صد تومن اومدم خونه😕

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
مگه قبلا چی میخوردی که حالا تو این اوضاع شده مرغ😂

گوشت قرمز که انقد گرونه فقط به بچه ها میدم برا خودم همه چی را با مرغ درست میکنم قیمه قورمه سبزی آبگوشت و....همه را با مرغ درست میکنم

چی بگم گلم انشاالله که اینطور نشه ولی واقعا دارم میبینم دیگه امروز یه فروشگاه رفتم چهارتا قلم چیزگرف ...

اتفاقا راضی ام ما غذا را برای لذت میخوریم در صورتی که غذا را برای زنده موندن باید خورد برنج ونون وسکر را حذف کردم بجاش سبزیجات مفید میخورم

2824
2823
2791
2779
2792