2777
2789

بابا قبلا يه زدو خوردي /خيانتي /يه طلاقي يه داستان زندگي مهشيدي / يه ميموني چيزي😂 اون دختره اسمش چي بود عكس فيك كبودي درست كرده بود خيره سرش( ببينيد چقد در مقابلِ سرگرميه ما احساس مسئوليت داشت! ياد بگيريد) 😂يه ثيميني /

بابا ي كوفتي بود ك سرگرم بشيم بلاخره😐

يعني چي منطقي شديد اصن زدو خورد نداريد😑 اين ك نشد زندگي😐

همينجوري خـشك خشـك نشستيد زندگي ميكنيد😐

والا😐

اين بود آرمان هاي ما؟

ما داريم ب كجا ميريم؟

اصن ب كجا چنين شتابان خرگوشم😐💚🐇

از فردا از همتون انتظار دارما😐 تاپيك جنجالي بزنيد خودم هواتونو دارم😐

قوقونِ همتــون 

يا علي

باي😐🤭💚

fun#  

همون قضيه ي آرزوي كفتر بودن و ...    

همون والا ...لامصبا احساس مسئولیتتون کجا رفته ویتامین گول بدنمون کم شده 😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز یا همه میگفتن یکی بیاد دوست بشیم

یا میگفتن بین این و اون کدوم تو اولویته😐😶

هر روز یه چیزی مد خواهر تا فردا ببینیم چی کاسبیم

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
الان میخام تاپیک بزنم...بیا نظرتو بگو... فعلا ترسیدم

فقط تاپیک چیز دار یا خیانت قبوله😏😏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

شما چرا منتظر اینجور تاپیکا هستین 

آدم بعضی وقتا گردنش میمونه زیر سنگ هیچکس نمیاد یکم اطلاعات بده

اونوقت کافیه بگی جااااااریم فلان کارو کرده

مادر شوووهرم منو زد

شووووهرم فحشم داد

همه میریزن ببینن چه خبره 

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
اوا خاكِ عالم چشو گوشه منو وا نكن    

تو از من وارد تری ..بیا بریم پشت سایت کارت دارم😎

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔