2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع جالبیه این جذب ولی یکم گیر وگور داره بنظرم

نه فقط باید اعتقاد تو ببری بالا خودتو باور داشته باشی ایمانتو قوی کنی  حست  اروم مثبت باشه لحضه به لحضه هم خدارو شکر کنی بابت داشته هات  من سال  دیگه  این موقع حتما تاپیک خرید خونه میزن 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

من

صاحبخونم که 5 سال تو خونش بودیم اومد گفت خونه رو فروختم 40 روزم براتون وقت گرفتم تخلیه کنید(دوتا بچمو تو همون خونه بدنیا آوردم) یکی دوتا بنگاه رفتیم میپرسیدن چند تایین میگفتیم چهارتا نگامون میکردن میگفتن متاسفیم برای چهارتا خونه نداریم یا جنسیت بچه هامو میپرسیدن میگفتم یکیش پسرِ میگفتن نه صاحبخونه گفته به پسر دار نمیده حالا پسرم همش 3 ماهش بودا

وای خیلی دلم گرفت.اومدیم خونه به شوهرم گفتم همه طلاهامو میفروشم و یه خونه کوچیک هم داشتیم اونم فروختیم البته زیر قیمت روز ماشینمونم فروختیم ویه وامم از بانک مهر اقتصاد گرفتیم( این بانک سود قسطاش یکم بیشتر از بانکای دیگست ولی خونه تو رهن بانک نمیره برا همین سریع 15 الی 20 روزِ وام میده) خلاصه تا ته جیبامونم تکوندیم ولی یه خونه تقریبا خوب وبه دلم خریدیم

درسته قسط داریم میدیم ولی راضی هستیم .به همسرم گفتم قسط میدیم انگاری که مستاجریم وداریم ماهانه یه نبلغی اجاره میدیم ولی تهش این حسن را داره نه غر ولند صاحبخونه رو سرمونه نه هر سال استرس جابجایی داریم و تهشم میدونیم یه ملک از خودمون داریم

نه فقط باید اعتقاد تو ببری بالا خودتو باور داشته باشی ایمانتو قوی کنی  حست  اروم مثبت باشه ...

ابناروقبول دارم ...انشاالله زودتر تاپیکتوبزنی عزیز

چجوری میشه یکم توضیح میدین

عزیزم باید به اون چیزی که میخواید بهش فکر کنی تو ی دفتر درباره ش بنویس خدارو شکر کنی که بهت بخشیده تا اوج خوشحالی پیش بری واز خدا بخوای.  ایمان داشته باشی که مال تو میشه  بعد رهاش کنی و فقط فکرت مثبت باشه هیچ فکر منفی به ذهنت راه ندی 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
ابناروقبول دارم ...انشاالله زودتر تاپیکتوبزنی عزیز

انشالله من هنوز دو ساله مستاجرم خیلی سخته  نمیخوام بیشتر از این مستاجر باشم هر طور هست خونه میخریم انشالله شما هم صاحب خونه شین