2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکاری کردم که جاش نیس بگم😁🙊🙊🙊

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یکی دیگه :از مغازه آدامس دزدیدم😁😁

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه روز مامانم داشت تو حیاط ماهی پاک میکرد و میشست منم پشت سرش مشغول بازی بودم مامان اخرین ماهیو که میندازه تو لگن میبینه هیچ ماهی نیست اون تو ، من همرو انداخته بودم جلو ۳تا گربه تو حیاطمون😑

زنگ خونه مردمو میزدم در میرفتم😅😅😅😅

یه روز مامانم داشت تو حیاط ماهی پاک میکرد و میشست منم پشت سرش مشغول بازی بودم مامان اخرین ماهیو ...

من جا مامانت بود سیر کتکت میزدم

رفته بودیم مسجد خادم بلندگوهارو تنظیم کرد ک اذان رو پخش کنن بعدش رف بیرون چن دیقه ای تا اذان مونده بود منم میکروفون رو ورداشتم شعری ک تو پیش دبستانی یاد گرفته بودم رو خوندم البته ی بیت بیشتر نخوندم خادمه اومد تو میکروفونو گرف و ی چک هم زد نامرررد

همه چیز دارد آنکه تو را داشته باشد