2777
2789
عنوان

دعوای خانوادگی

261 بازدید | 12 پست

سلام امشب با داداش و مامانم بحثمون شد مامانم هم شروع کرد به جیغ های بلند کشیدن اصلا منو داداشم تعجب کردیم چرا داره این کار رو میکنه خیلی خجالت میکشم دیگه برم تو کوچه یعنی همسایه ها صدا رو شنیدن؟

اینکارو کرده ساکت بشین خخ..اگه پرسیدن بگو موش تو خونه دیده بودیم ترسیدیم😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آره ولی اونا هیچ وقت صداشون نماید ولی ما چی خیلی زشت شد

خودتو اذیت نکن 

توی دعوا که گل و شیرینی نمیدن 

به کسیم ربطی نداره

کسی پرسید بگو یه بحثی پیش اومد حل شد

توضیح بیشتر نده 

یه ماه دیگه اصلا یادشونم نیست

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

عزیزم بی خیال حرف مردم ، ولی موقعی که با هم مشکل ندارین به مادرت بگو که بهتره با آرامش بحث کنیم ، شما هم اگر مادرتون داد و بیداد کرد جوابش رو ندین که ادامه دار نشه ، تو یه فرصت دیگه بحث رو ادامه بدین ...

راستش منم دارم رو خودم کار می کنم زود جوش میارم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

ن عزیزم زشت نشد ب بقیه هم فکر نکن،میگم اگه میشه ی کم بیشتر با مامانت راه بیاین هر چی باشه مادره ،نمیدونم رفتارشون چجوریه ولی تو رو خدا تا جایی ک میشه باهاش راه بیاین ک بیچاره اینجوری نشه،،وسواس فکری هم ک دست خودش نیس

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳