2777
2789
عنوان

صورت نوزاد

121 بازدید | 17 پست

سلام مامانای عزیزم  پسرم چندروزه دیگه چهارماهه میشه یه مشکلی پیش امده پسرم همش دستش تو سروصورتشه میکنه خودشو  حس میکنم صورتش میخاره امروز دیدم رو پیشونیش و گوشه پایین لبش دونه های ریز زده   اگه میشه راهنماییم کنید باید دکترببرمش؟ پمادبزنم؟ 

هم از دندون در آوردن میشه هم حساسیت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

فکر نکنم مشکل خاصی باشه دختر منم همینجوریه اگه ناخوناشو نگیرم همش صورتشو چنگ میزنه ی وقتایی هم گوشه لبش دونه میزنه فک کنم چیزی میماله ب صورتش اینجوری میشه..بچت دمر میشه؟

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا؟ پس ربط به دندونم داره

آره علایم دندون در آوردن رو سرچ کن بخون همه اینا جزوشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
حساسیت به چی؟ 

نمیدونم باید ببینی چه چیز جدیدی خوردی یا چیزی بهش دادین که اینطور شده. به هر حال بهتره ببریش متخصص اطفال.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه اصلا دمر میذارمش گریه میکنه

اوخی عزیزم دختر من خیلی وقته دمر میشه فک کنم صورتشو میماله ب فرش ی وقتایی قرمز میشه گفتم شاید پسر شمام اینکارو میکنه

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
جز شیرکه چیزی نميخوره 

چه میدونم والا تو سایت کم نیستن مادرایی که هر چی می خورن یه قطره هم میدن به نوزاد😑

اگر شیر مادر خورده به ماده ای که شما خوردین و اگر شیرخشکی هست به پروتئین گاوی احتمالاً. ولی خب شاید حساسیت هم نباشه. تشخیصش فقط با متخصصه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چه میدونم والا تو سایت کم نیستن مادرایی که هر چی می خورن یه قطره هم میدن به نوزاد😑 اگر شیر مادر خو ...

وای نه تاشش ماهگی فقط بایدشیر بخوره، البته نی نی من شیرخشکیه