2777
2789
عنوان

افسردگی مزمن

328 بازدید | 25 پست

سلام کسی بوده افسردگی مزمن داشته باشه و خوب شده باشه ؟من افسردگی مزمن دارم چن ماهه که دارو میخورم اما تاثیری ندیدم میترسم هیچ وقت خوب نشم .کسی اطلاعاتی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو چند ماه طول می کشه تا کم کم خودش نشون بده!   کنارش باید مشاوره بری 

من یه دوره اش تا یک سال دارو مصرف می کردم!  هر چیزی نیاز به زمان داره!!   دارو سر خود قطع نکن!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
اره منم دارم یا دکترت عوض کن یا بگو دوز داروهات ببره بالا در کنارش ریشه مشکلت رو پیدا کن و حلش کن ...

شما افسردگیت مزمنه یعنی از. چن سال قبل باشه ؟من از. چن ساله اینجوریم تازه رفتم دکتر. چن ماههد

شما افسردگیت مزمنه یعنی از. چن سال قبل باشه ؟من از. چن ساله اینجوریم تازه رفتم دکتر. چن ماههد

من چند سال بود افسردگی داشتم!!   به قول مشاور می گفت این زندگی نیست که می کنی!!!   راست می گفت!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
با دکتر. صحبت کردم گفت طول می کشه که خوب بشی حالا من میترسم خوب نشم 

طول می کشه عجله نکن   کنارش حتما برو مشاوره  و ورزش کن اینها روند بهبودی سریع می کنه!

الان شما چه داروهایی میخورین ؟تاثیر. داشته ؟منظورش چی بود 

آدم افسرده همش گوشه خونه افتاده  !  هیچ لذتی از زندگیش نمی بره!!   هیچ هدفی براش جذابیت نداره تا برای به دست آوردنش تلاش کنه!!  برای همین می گفت این زندگی نیست که می کنی!!

من آسنترا و پروپرانول می خوردم یک سالی شد بله خوب بود انگار بعد یک سال دنیا زیباتر و شفاف تر شده بود دوست داشتم از خونه بزنم بیرون برم مهمونی خیلی شوخ و پر انرژی شده بودم ذهنم فعال تر شده بود!  در کل خوب بود راضی بودم!

مشاور. خوب نیست تو شهرمون 

مشاور حتی معمولیش هم خوبه! حس می کنی تو این راه تنها نیستی و دستت می گیره!   همین که کسی باشه کع مشکلاتت براش بگی کلی آرومترت می کنه!