2777
2789
عنوان

رشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 61 پست
مرسی عزیزم این شپش واقعا یه بد بختیه    

عزیزم بنظر من فقط شونه مخصوص شپش و رشک تهیه کن موهارو قبلش روغن زیتون بزن بعدش موهارو قسمت بندی کن و از هر طرف چهار بار شونه کن بعدش بشور تمیز و دوباره قسمت های بعدی رو تکرار کن بقیه روشها دوره درمانی طولانی داره این روش که میگم در عرض یه روز تموم از بین میره اگر با دقت انجام بدی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره کاملا درسته 

برو داروخونه دایلیس بگیر شب تا صب رو سرت باشه .محلول دایمیتیکون هستش .عالیه .بعدش موهاتو اتو کن.بهترین روشه .بعدم شاید رشکها از قبل موندهدباشن .بکش بیرون بذار رو ناخنت اگر فشار دادی خون نداشت .یا صدا نداد اون رشک قابلیت شپش شدن نداره.

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده

خواهر کوچیکه منم گرفته بود هرچی شامپو زد نرفت موهاشم قشنگ بود دلمون نیومد کوتاه کنیم من خودم دونه دونه از موهاش جداشون کردم تموم شد توام بده یکی برات جدا کنه تموم میشه

وقتی تخم شپش هست مطمعنا خود شپشم هست ببین عزیزم شامپو های سرطانزا رو بزار کنار و ۴_۵ روز رو بزار برا ...

ببخشید من اول سس مایونز بزارم روی سرم بعد از شش ساعت با تاید بشورم بعد با سرکه شونه کنم ؟؟

خواهر کوچیکه منم گرفته بود هرچی شامپو زد نرفت موهاشم قشنگ بود دلمون نیومد کوتاه کنیم من خودم دونه دو ...

عزییییز دلم چه قشنگ اخه راستشو بخوای من انقدر هی به مامانمو بابام گفتم موهامو ببینید که از دستم فرارین   

برو داروخونه دایلیس بگیر شب تا صب رو سرت باشه .محلول دایمیتیکون هستش .عالیه .بعدش موهاتو اتو کن.بهتر ...

من یه دونه توی کل موهام الان پیدا کردم توش یه نقطه خیلی ریزی سیاهی داره ولی هرچی فشارش دادم صدا نداد یعنی مرده   

من یه دونه توی کل موهام الان پیدا کردم توش یه نقطه خیلی ریزی سیاهی داره ولی هرچی فشارش دادم صدا نداد ...

اره عزیزم خیالت راحت راحت باشه.فقط دایلیس خیلی خوبه همه تخمها رو خفه میکنه اگر شک داری بزن .اتو هم فراموش نشه .من با این روش دوروزه موها دخترمو پاک سازی کردم .البته باشست و شو لوازم 

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده