2777
2789

مامانم

درد شکم. خونریزی.لکه بینی... 

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

زیر دل درد

لکه بینی

یسری ها هم کلا علایم خاصی ندارن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله خیلی از خانوما

لکه بینی بعد از نزدیکی یکی از علائمشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

منننن....

فقط موقع نزدیکی گاهی وقتا لکه بینی داشتم .و البته کمی سوزش

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من نه لکه بینی دارم نه خونریزی ولی خب چن وقته خارش دارم وچن روز پیش به مدت یک روز سوزش

رفتم دکتر دارو داد قرص فلوکونازول ومفنامیک اسید وپماد

سوزشم خوب شده ولی خب دیروز باز خارش داشتم اونقدی ک احساس کردم واژنم زخم شده پماد زینک وکلوتریمازول زدم امروز ن خارش داشتم ن سوزش ولی وقتی پماد میزنم ب اندازه چ ثانیه مسوزه میترسم ک زخم دهانه رحم باشه

در چه حده لکه بینی؟

همیشه داشت لکه بینی

در حدی ک مثلا ما قبل پری لکه میبینیم ولی چون مال مامانم تموم شدنی نبودو درد داشت رفت دکتر گف زخم داری باید نمونه برداری بشه ک ببینیم خدایی نکرده چیزی هس یا نیس

ورداشتن نمونع ولی دکتر گف چیز خواصی نیس خدارو شکر

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
منننن.... فقط موقع نزدیکی گاهی وقتا لکه بینی داشتم .و البته کمی سوزش

لکه بینیتون در چه حده؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
لکه بینیتون در چه حده؟

خیلی کمه در حد دوسه قطره بود

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خیلی کمه در حد دوسه قطره بود

ببخشید از همه معذرت میخوام.من وقتی تایم طولانی رابطه نداشته باشم مثلا همسرم مسافرت باشه و بعدش پری باشم اونوقت به اندازه خون آبه وقتی با دستمال خودمو تمیز میکنم میبینم.همیشه اینجوری نیست.تو رابطه درد هم ندارم.الان وسواس گرفتم راستش😢😢😢میترسم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚