2777
2789
عنوان

بچه ها کمک!! خواستگارم ....

237 بازدید | 14 پست

خواستگارم برادر رفیق صمیمیمه .

حالا به پسره گفتم بدرد هم نمیخوریم بعد حالا هی خواهرش زنگ میزنه .چی جوابشو بدم ؟😱

از قیافش خوشم نمیاد 

وگرنه پسره خوبیه 

حالا چجور بگم نه .اگه بپرسه چرا دلیل چی بیارم .

کمکم کنید 😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من نمیتونم برادرتو به چشم دیگه ای ببینم جای داداشم بوده همیشه..نمیتونم با این موضوع کنار بیام توروخدا دیگه پیگیر نشو من معذبم  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
محترمانه و بدون دعوا بگید من قصد ازدواج ندارم و مزاحم ما نشین 

با یکی از فامیلامون نسبت فامیلی دارن .میترسم به اونا بگن قصد ازدواج نداره .پخش بشه دیگه کسی نیاد خواستگاریم 😂😂😂

با یکی از فامیلامون نسبت فامیلی دارن .میترسم به اونا بگن قصد ازدواج نداره .پخش بشه دیگه کسی نیاد خوا ...

شهر کوچیکی هستین حتما 

خانواده ات از این قضیه خبر دارن؟ 

شاید زندگی سخت باشه، اما توام همینطوری.
شهر کوچیکی هستین حتما  خانواده ات از این قضیه خبر دارن؟

اره خبر دارن ۲هفته باهاش حرف زدم پسر بدی نیست ولی هرکاری کردم خوشم ازش نمیاد . حالا میخوام بهش بگم نه پسره هی دلیل میاره که نه نمیشه بیشتر فکر کن .منم مستقیم نمیتونم بش بگم با قیافه و این چیزات مشکل دارم .موندم چی بگم تموم شه 

اره خبر دارن ۲هفته باهاش حرف زدم پسر بدی نیست ولی هرکاری کردم خوشم ازش نمیاد . حالا میخوام بهش بگم ن ...

خانواده ت بهتره برن پیش خانواده اون پسره بگن و خیلی راحت و بدون دعوا حرف بزنن و بگن ما دخترمون قصد ازدواج نداره ما درگیری این مسائل نمیشیم 

شاید زندگی سخت باشه، اما توام همینطوری.