2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که تو عروسی روسری به سر میرقصن،خودشونم نمیدونن کدوم وری هستن    

من یه بار بایکی درمورد همین موضوع حرف زدم خودش رو طرفدار خوب نبودن این حرکت اعلام میکرد وبه یه دقیقه نرسیده برادر شوهرش گفت پاشو برقص🤔اونم سریع روسری به سر رفت وسط😳😁

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

ی جا رفتیم عروسی دختره تاپ شلوارک پوشیده بود با ی کلاه بزرگ مشکی خیلی خززز بود خیلیم اتفاقا کلاس میزاشت نچسب

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من یه بار بایکی درمورد همین موضوع حرف زدم خودش رو طرفدار خوب نبودن این حرکت اعلام میکرد وبه یه دقیقه ...

😂😂😂😂😂😂وای همونجا می شستیش

😂😂😂😂😂😂وای همونجا می شستیش

نمیشد چون هم ازمن بزرگترهستن وهم خانم خیلی خوبین.بعد تو عروسی هم همین حرکت رو رفت😊دیگه اونجا بود که متوجه شدم کار ازکار گذشته😁

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
اونایی که از استوری واتس آپ و اینستاشون همه قهر و آشتی هاشون با شوهرشون رو میفهمی😅

وای اره منم قشنگ دیدم این موارد رو جالبش این بود ده دیقه نبود واسش استوری عاشقانه گذاشت آقامون فلان و بهمان بعد سریع پاکش یه دلخوری گذاشت تو ده دیقه!!!نمیدونم بحثشون شد😂

نمیشد چون هم ازمن بزرگترهستن وهم خانم خیلی خوبین.بعد تو عروسی هم همین حرکت رو رفت😊دیگه اونجا بود که ...

بگو خانم حداقل شعار نده😂😂😂

عروسی دوستم آرایشگرش عمش بود رفته بود مثه عروسای دهه ۸۰درستش کرده بود موهاش ن شینیون داشت صورتشم ک نگو ی مدل کرم فقط زده بود و همشونم ماسیده بودن ب شدت خیلی ناجور اصن 😐تازه دوست بیچارم ۱۶-۱۷سالش بیشتر نیس ک اینطوری خز و ضایع درستش کردن 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤