2777
2789
عنوان

اپلاسیون

143 بازدید | 9 پست

حواسم نبود برا ساعت 7نوبت دارم الان زایلاپی زدم بی حسیش نمیره تا اون موقع؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اررره میره 

نیم مین قبل 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میره آخه 2 ساعت که نمیمونه شما نیم ساعت قبل نوبتت باید بزنی چه سوسولی واسه اپیلاسیون بی حس کنند ...

تازه 2تا دونه مو هم بیشتر نیس 😂😂😂😂پاکش کنم  یعنی ؟؟؟ پمادم تموم شد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اررره میره  نیم مین قبل

خخخخخ من از الان زدم پس پاکش میکنم 

تازه 2تا دونه مو هم بیشتر نیس 😂😂😂😂پاکش کنم  یعنی ؟؟؟ پمادم تموم شد

بیشین سر جات بابا😅😅😅😅

من کل بدنم رو آرایشگرم میاد شارپ و شورپ میزنه میره این قرتی بازیا چیه😂

.Pain🔥you made me a believer

بیشین سر جات بابا😅😅😅😅 من کل بدنم رو آرایشگرم میاد شارپ و شورپ میزنه میره این قرتی بازیا چیه😂

واقعا ؟؟؟ من برا بکینی میرم اونم دفعه قبل موم عربی زدم کچلی گرفته ....بسیار کم دراومده ..ولی این سری موم یا وکس میزنم

واقعا ؟؟؟ من برا بکینی میرم اونم دفعه قبل موم عربی زدم کچلی گرفته ....بسیار کم دراومده ..ولی این سری ...

آره من همه جام رو میندازه برام

البته من سالهاس میندازم

.Pain🔥you made me a believer

آره من همه جام رو میندازه برام البته من سالهاس میندازم

اها چه عالی من زیر بغلم از بس ژیلت زدم جراعت ندارم موم بندازم ولی برا بیکینی خوبه