تدریجی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 567 عنوان 🌷حدیث دل🌷 49 بازدید | 3 پست از رحمت خدا نومید مباشید که هرگز جز کافر هیچکس از رحمت خدا نومید نیست .(ایه ۸۷ سوره یوسف )اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹 1398/04/05 | 15:58 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاتی۲ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8445 ولی صبر کردن برا رفع گرفتاری خیلی سخته... کاش حداقل خدا گاهی با آدم حرف میزد خیلی
تدریجی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 567 ولی صبر کردن برا رفع گرفتاری خیلی سخته... کاش حداقل خدا گاهی با آدم حرف میزد خوب عزیز جان پاشو قران بخون میبینی خدا داره باهات حرف میزنه انشاالله گرفتاریت حل بشه اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
شکلاتی۲ عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8445 خوب عزیز جان پاشو قران بخون میبینی خدا داره باهات حرف میزنه انشاالله گرفتاریت حل بشه میخونم، ولی سر درنمیارم. دلم آروم نمیشه. مگه من چه گناهی کردم، شما برام دعا کن خیلی