2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد...

63 بازدید | 4 پست

سلام...دخترم ۸ ماهش تو بهداشت میگ وزنش خوبه اما خودم حس میکنم بدنش لاغره...با بچه خواهر شوهرم باهم به دنیا اومدم وزن تولدشون یکی بود اما بچه خواهر شوهرم ماشالله خیلی تپل تر و بزرگتر شده با اینکه دو ماه از بچه من کوچیکتره...اون شیر خشک داد بهش من فقط شیر خودمو...از تجربیاتتون میگین لطفا؟؟؟بهش شیر خشک بدم در کنار شیر خودم یا با غذا هم میشه نتیجه گرفت؟

غذا لاغر ترش میکنه شیر خشک بچه رو تپل میکنه. نمیدونم چرا بچه های شیر مادر لاغر. حتی بیشتر مریض میشن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نه شیر خودت و بده چاق باشه مدال میگیری،بعد باید بیافتی دنبال رژیم و لاغریش

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه اگه شیرت کم نیست شیر خشک نده.از یه سینه که شیر میدی کامل بده بعد جاشو عوض کن شیر اولش ابه برای اینکه بچه اول سیراب شه بعد کمکم سفت و چرب میشه که اون تهش باعث وزن گیری بچه میشه 

خدایا نجاتم بده از غول زندگیم

شیر مادر خیلی خوبه من بچم ماشالا شیر خودمو میخوره و تپلیه اما به روحیه مادر هم بستگی داره اگه شیر ناراحت و عصبانی بده بچش ،رو اونم تاثیر داره اصطلاحا میگن شیر جوشی .من خیلی وقته درحال حرص خوردن و ناراحتم دخترمم نا اروم شده و لاغر