با در نظر گرفتن اوضاع زندگیتون بعضی وقتا برای خودتون خرج کنید و ب خودتون برسید
به قول معروف زنی ک خرج نداره ارج نداره
نه زیاد ول خرج باشین و نه طوری باشین که شوهرتون نیاز شمارو در حد صفر بدونه
درکل یادتون باشه زیادی قانع بودن هم خوب نیست
برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻 انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻 انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خانمهای عزیز متاهل و مجرد من درامدم خیلی خوب خدا شکر ولی برای زیبایی پوستم کرمهای خارجی می گرفتم یا ژل شستشوی صورت ولی هیچ وقت به اندازه الان رازی نبودم چرا پوستم داغون بود ولی رفتم دکتر و یک لوسیون شستشوی صورت هربکس بهم داد و یک کرم ترمیم کننده معجزه شده روی پوست خودم و خواهرم یک محصول عمومیه به هم دارم پیشنهاد میدم برید بگیری واقعا معجزست