2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا نمیزاره تنهایی جایی برم

3209 بازدید | 63 پست

خسته شدم ازاین وضعیت به نظرتون چیکار کنم ک بزاره

کسی بوده ک شوهرش نمیزاشته بعد چندسال گزاشته 

الان یک سال و نیمه ازدواج کردم 

باردارم هستم 

یعنی بعد به دنیا اومدن نی نی میزاره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه بزرگتر بگید تا باهاش صحبت کنه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

همدردیم عزیزم😞

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

منم شوهرم دوس نداره تنهاجایی برم ولز هرجاخواستم خودش برده منو

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

حتما موقعیت منطقه ای که زندگی میکنید ایجاب میکنه که تنهایی بیرون نری. من شوهرم نمیذاره تو این شهری که زندگی میکنیم تنها بیرون برم واقعا هم راست میگفت ولی جاهای دیگه که میریم مشکلی نداره با تنهایی بیرون رفتنم. اگه فقط رو بیرون رفتنت حساسه و مساله دیگه ای نیست حتما دلیل منطقی برای خودش داره

یکی دو دفعه خودت مسولیت کارارو به عهده بگیر انجام بده ببینه که چقدر خوب یه زن هم میتونه پشتش باشه کارارو انجام بده راحت میزاره که بری تو جامعه 

تو دوران دوستی شوهرم گیر میداد به تنهایی بیرون رفتن همش خودش منو میبرد میاورد 

ولی الان یازده شبم بخوام برم بیرون میزاره 

2790
2778
2791
2779
2792