2777
2789
عنوان

پوشك بچه

119 بازدید | 21 پست

بچه ها من هفته ديگه دخترم دنيا مياد الان يه بسته پوشك پمپرز خريدم قيمتش ٢٥ تومن بود ولي انگار بقيه سايزاش خيلي گرونه چه مارك ديگه اي خوبه كه بخرم؟؟ اقتصادي باشه كانفي خوبه؟؟

مای بیبی ...مولفیکس 

ولی اگه بچتون عادت کنه به خارجی کارت تمومه

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا خارجین جانم اگه ایرانی خوب میخوای 

اول مولفیکس

مای بی بی وببم هرچی سایزش بره بالاتر تعدادش کمتر وقیمتش بیشتر مبشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عه يعني اشتباه كردم پمپرز خريدم؟؟ 

بله از همون اول یه پوشک اقتصادی میبستین

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
مولفيكس يه سري خيلي راضي ان يه سري خيلي ناراضي آدم ميمونه تو انتخابش

عالیه من الان۵ شو میبندم

عه يعني اشتباه كردم پمپرز خريدم؟؟ 

نه عزیزم منم تا ۹ ماهگی بچم پمپرز استفاده کردم خیلیا بهم گفتن اشتباه کردی عادت میکنه . بعدش که دیگه خیلی گرون شد مولفیکس گرفتم واسش هیچ حساسیتی هم نشون نداد

مولفيكس يه سري خيلي راضي ان يه سري خيلي ناراضي آدم ميمونه تو انتخابش

منم میبستم قبلا خیلی راضی بودم بعد تحریم شد دیگه پیدا نکردم حدود ۷ماهه ببم میبندم اینم راضیم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲