2777
2789
عنوان

دلسوزا بیان

146 بازدید | 25 پست

سلام

پنج ماهه زایمان کردم

از دوران بارداریم تا الان کلا دو سه بار س ک س داشتم با همسرم

میترسم اخر سمت راه اشتباهی بره

همش کسلو بی حوصلم

انرژی اصلا ندارم

حقوقمون ششصد تومنه که اونم اجاره خونه و خرج خونه بیشتر نمیشه

یه ماه باشگاه رفتم ولی چون هزینش زیاد بود ول کردم

راهکار بدید که چطور از بکنواختی در بیارم زندگیمو

و چطور همه کارامو انجام بدم؟؟؟؟

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا۶۰۰تومن؟😭

چ امضای پر مفهومی

مجبور بودی امضابزاری😂🤣😂😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

تو‌خونه ورزش شد. حتی شده یه جا وایستی و درجاا بزنی ۳۰ دقیقه این کارو بکن. صبحاا که چشمتو باز میکنی بخند و بگو خدایا شکرت، خیلی تاثیر داااره. به خودت برس. هر لباسی داری بهترینشو بپوش. به صورتت برس. سعی کن لاغر شی حتما. بگو بخند و شوخ باش تو خونه. 

تو خونه ورزش کن اهنگ بزار برقص با نی نی هم حالت خوب میشه هم نی نی اروم میشه هم خودت لاغر میشی

ای خواهر جان همین الان شدم پوست و استخون ، نه پولی که چهار تا چیز مقوی بخورم نه حوصله ای

تو‌خونه ورزش شد. حتی شده یه جا وایستی و درجاا بزنی ۳۰ دقیقه این کارو بکن. صبحاا که چشمتو باز میکنی ب ...

همین الان همه شلوارای قبل بارداریمم برام گشاد شده چون هیچی نمیخورم

خواهش میکنم عزیزم😊 کپی امضام بدون ذکر منبع ممنوع😐 اگه نمیزاشتم میگفتن لاله😐🤣

بدبخت اونی که تو خواهر شوهرشی😂😂😂

باشه توالان لال نیستی😐😂😂

فدامدا😘

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...