2777
2789
عنوان

مامانا بیان

53 بازدید | 12 پست

خانما من چند روز پیش رفتم دکتر سونو گرافی که انجام دادم گفت یه کیست 3 سانتی داری گفتم قصد بچه دار شدن دارم گفت اول باید کیست از بین بره، بهم قرص جلوگیری داد و گفت یک ماه دیگه بیا ببینم کیست برطرف شده که اقدام کنی یا نه،براخودم آزمایش هورموني هم نوشت برا شوهرمم از اسپرم گفت قرص تو از همین امشب میتونی بخوری ولی برا آزمايش وقت مشخصی رو تعیین نکرد، فقط گفت سه روز ن ز د ی ک ی نداشته باش بعد برو، بنظرتون قرص جلوگیری تو نتیجه آزمایش تاثیری نداره؟ صبر کنم قرص م تموم بشه پریود شم بعد برم آزمایش؟ و یه سوال دیگه اینکه یه ماه بعد از مصرف قرص جلوگیری امکان بارداری هست؟ 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

عزیزم به حرف دکترت گوش کن. برو آزمایش بده تاثیر نداره اگر هم داسته باشه خد دکترت لحاظ میکنه. 

ان شالله ماه بعد با هم میریم اقدام  😆

منم آخر این ماه باید برم پاپ اسمیر 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
عزیزم به حرف دکترت گوش کن. برو آزمایش بده تاثیر نداره اگر هم داسته باشه خد دکترت لحاظ میکنه.  ...

ای جونم خخخ انشالله، میشیم مامانای اردیبهشتی😀

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جونم خخخ انشالله، میشیم مامانای اردیبهشتی😀

ان شاله 

تازه بچه های من دوقلو هستن

مانی و مانا 😍

یا مانی و مانلی 😍

کدوم بهتره دوستان 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
ان شاله  تازه بچه های من دوقلو هستن مانی و مانا 😍 یا مانی و مانلی 😍 کدوم بهتره دوستان&nbs ...

با مانی و مانلی موافقم😘

اوکی  تصویب شد 😘😍

اوکی دخترت برا پسر من😀😂

باووووووشه 🤗

مواظب عروسم باش خخخ

چشم چشم اسم دوماد من چیه؟

آریا 😍