2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم رفتیم خبر دادیم فکر میکردم الان قرار چییییی بشه چه قد خوشحال بشه نمیخونیم چه عکس العملی نشان میده. ولی خیلی عادی آورد بوس کرد تبریک گفت الان پسرم دوست داره بعضی تودار  هستن زیاد سر و صدا نمیبرن بعضی هیجانی ترن خیلی جیغ و ویغ میکنن آدم فکر میکنه اولیه مغرور ه یا خودش نیامد اما دومین خیلیییییی خوشحال شده. 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

منم همیشه فک میکنم خیلی مادرشوهرم خوشحاال بشه بیشتر از مادرم ، چون همیشه میگه بچه ی شما یه چیز دیگست برام. پسر بزرگه شوهرم منم عروس اول. پس زیاد اونم خوشحال نمیشه😂😂خب نهایتش یه بوس و بغله دیگه. مگه چیکار باید کنن؟؟

منم همیشه فک میکنم خیلی مادرشوهرم خوشحاال بشه بیشتر از مادرم ، چون همیشه میگه بچه ی شما یه چیز دیگست ...

مادر شوهره من خیلی بچه دوسته خودش همیشه میگفت بچه بیار منتها دوماهه جدا کردیم خوراکمونو چون با خواهر شوهرم بحثم شد دیگه نرفتم پایین ولی الان هر از گاهی میرم