2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 50 پست
اینجوری که خیلی سخته 

ارههه ... یا یه کلاس خیلی خوب برا رباتیک بود تو شیراز... خودش نمیتونس بره مرخصی میگف خودت برو دیگه اروپا که نمیری ،

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس منظورش شغل نیست 

خودش نمیتونه سفر خارجی بیاد ..اونسری گف برودبی دوسال؟پیش که همه چیز ارزون تر بود من نرفتم از اونموقع ....

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منظورش اینه بتونی از پس کارای خودت بربیا همش منتظر اون نمونی ببردت بیرون تفریح یا بتونی مثلا کارای ا ...

آرهه شاید ... خب من خسته میشم... واقعا 

از خودش بپرس منظورش چی بوده  از چه لحاظ  ما که نمیدونیم 😪

اخه گف از فلانی خوشم میاد زن مستقلیه منم قهر کردم گفتم برو لیاقتت خوش اومدن از اون زنه سن بالاس 

چ باحال😆حسودیم شد بهت

مگه خوبه عزیزم که بخوای حسودی  کنی؟

اغستقلال مالی داریم استقلال اجتماعی و غیره  ینی اگه شوهرت  نبودش بتونی ازپس خودت بربیایی ...

خب این چه جوری ممکنه

یعنی برا همه چیز ب من تکیه نکن 

خب چی جوری ممکنه ..والا من کنه نیستم ولی چون گف از فلانی خوشم میاد مستقله تازه شاغلم نیس ... رفتم تو فکر 

مگه خوبه عزیزم که بخوای حسودی  کنی؟

اخه شوهرخودم اصن خودش استقلال نداره چ برسه ب من بگه داشته باش...شوهرم عین باباس فک میکنه زن رو بعنوان زیردست میبینه بهم استقلال هیچ کاری رونمیده خب حسودیم شد دیگ بهت ک شوهرت اینقد روشن فکره بهت ارزش میده

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
نفهمیدیم به کدوم ساز مردا برقصیم قرار بود مستقل و .... باشی که خونه بابا ادم راحته 

گف از فلانی خوشم میاد مستقله منم دعوا کردم  قهریم ..حالا میخوام استقلالو نشونش بدم

خب چی جوری ممکنه ..والا من کنه نیستم ولی چون گف از فلانی خوشم میاد مستقله تازه شاغلم نیس ... رفتم تو ...

نمیدونم منم 😑😑

خود من از همه وابسته ترم 😑😑

prove yourself to yourself not others
اخه شوهرخودم اصن خودش استقلال نداره چ برسه ب من بگه داشته باش...شوهرم عین باباس فک میکنه زن رو بعنوا ...

اونجوری هم خسته کننده میشه ...جون باید خونه تمیز باشه .. غذا حاضر،.... خودت خرید خونه کنی ...کارای اداریت رو خودت انجام بدی ...خودت هم خوشکل کنی ... اونسری تو؟شیراز کلاس رباتیک بود میگه دوس داری برو .. اروپا که نیس شیرازه .، حتی نگف تا من باعات بیام

نمیدونم منم 😑😑 خود من از همه وابسته ترم 😑😑

من تنهایی سفر نمیرمم.... این میکه مگه چی میشه گرگ میخورتت برو دیگه خودت 

خب این چه جوری ممکنه

باید زبر زرنگ باشی بشین کتاب زیاد بخون با همچین افرادی رفت و امد داشته باش تو اجتماع باشی یاد میگیری

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب