2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 50 پست
استقلال ماااالی خود کفااااییی

نه والا اون تایمی ک من سر کار بودم به حقوقم دست نمیزد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خوبه که  فقط یه چیزی رابطتت با همسرت خوبه یا نه ؟

آره خدا رو شکر 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوبه کار کنی خیلی خیلی برات خوبه اما شوهری که اینو بگه باید حالشو بگیری

مستقیم نگف یع زنی رو دید اتفاقا اونم شاغل نیس ولی گف خوشم میاد اصلا وابسته نیس 

استقلال ماااالی خود کفااااییی

ن اون موقع سر کار بودم به حقوقم نگام نمیکرد

آره خدا رو شکر 

پس منظوره بدی نداشته 

اگر تحصیلات داری خوب مشغول کار بشی که بهتره 

منم شاغلم خیلیم راحترم 

رشته تحصیلیت چیه ؟ چند سالته ؟ 

با خدا باش و پادشاهی کن    یا طبیب من لا طبیب له
چ شوهر روشن فکری😄😁

چع طورمن ناراحت شدم  ازش ... میگم بیا بریم برا خونه خرید میگه این ماشین این پول خودت برو مستقل باش

پس منظوره بدی نداشته  اگر تحصیلات داری خوب مشغول کار بشی که بهتره  منم شاغلم خیلیم راحتر ...

من حسابداری .... 

پس منظوره بدی نداشته  اگر تحصیلات داری خوب مشغول کار بشی که بهتره  منم شاغلم خیلیم راحتر ...

یه زنه هس اونم شاغل نیستا ولی اینو دید کف خوشم میاد مستقله ... حالا من رفتم براش تو قیافه 😂😂