2777
2789
عنوان

دعا دسته جمعی

69 بازدید | 19 پست

خانما من به دعا دسته جعمی اعتقاد دارم بیان هروز واسه هم دعا کنیم کی موافقه ؟؟؟؟؟لطفآ متن دعاشو بنویسه

ای خدا تورو بحق محمدآل محمد گره از کار همه بازکن هرکسی الان دلش خیلی گرفته به کمکت احتیاج داره تنها نزار خدایا هچکس از درگاهت ناامید نکن

آمین

تو خیلی باارزشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آمین 

خداوندا ظهور آقا امام زمان رو نزدیک بگردان. الهی به حق توانایی بی کرانت تمام نا توان هارو توان ببخش و تمام بیمار هارو از بستر بیماری رها کن و حاجت تمام بندهات رو با خیرو خوشی بده 

خدایا مرسی که همیشه هوامونو داری 😍😘❤️

با اجازه استارتر جان عزیزان یه ختم صلوات برای امام حسین علیه السلام به نیت سلامتی تمام مریض ها و سلامتی و فرج آقا امام زمان هستش تاپیک اخرمه لطفا شرکت کنید ممنون میشم

آمین گلم میشه امروز برا من دعا کنین خیلی گرفتاریم دعا کنین وام جور بشه عروسیمونو بگیریم

چشم ای خدا بحق فاطمه الزهرا وام این خانم جورشه خواهش میکنم برای منم دعا کنید به عشقم برسم مام بخاطر پول نداشتن گرفتار شدیم واسه منم دعا کن بتونم با عشقم ازدواج کنم

تو خیلی باارزشی
چشم ای خدا بحق فاطمه الزهرا وام این خانم جورشه خواهش میکنم برای منم دعا کنید به عشقم برسم مام بخاطر ...

انشالله به حق پاکی همون فاطمه زهرا خدا حاجت دلتو بهت بده تاپیگ بعدیت این باشه ک به عشقم رسیدم

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
چشم ای خدا بحق فاطمه الزهرا وام این خانم جورشه خواهش میکنم برای منم دعا کنید به عشقم برسم مام بخاطر ...

الهی آمین انشالله عزیزم جور میشه 🙏

با اجازه استارتر جان عزیزان یه ختم صلوات برای امام حسین علیه السلام به نیت سلامتی تمام مریض ها و سلا ...

واسه مام که همپ دوست داریم اما پول نداریم که بتونیم زندگیمونو شروع کنیم دعا کنید

تو خیلی باارزشی