سلام.ما مستاجریم و قراردادمون 30 خرداو تموم شد خودمون خونه خریدیم که مستاجر داره و قراردادش 5 تیر این شخص از 15 خرداد دایم زنگ میزد که پولمد بدین آمادم تخلیه کنم هر روز زنگ میزدا مام 30 خردادقراردادمون تموم شد تخلیه کردیم بریدم پولو دادیم اثاثم ریختم تو اتاق ولی اون تخلیه نکرد گفت اون خونه کهرفتم هنوز خالی نکرده مام گفتیم باشه نخواستیم دعوا بشه من و بچه هام اومدیم شهرستان خونه مامانم اما شوهرم موند تو ماشین و بیچار موند تو ماشبن و آواره ی خیابون حالا امروز مستاجر تماسرفته میگه تا 10 تیر نمیتونم تخلیه کنم اون یکی خونه که گرفتم هنوز تخلیه نکرده شوهرمم رفته دعوا و گفته اگه فردا تخلیه نکنی میرم شکایت میکنه میخوام بپرسم اون خانومایی که سر در میارن شوهرم بزه شکایت کنه بهش حکم میدن یا مآمور باهاش میره دم خونه طرف ؟چقدزمانبره این شکایت ؟ کسی راه چاره ای داره ؟
میتونین بگین چند روز میکشه تا حکم بدن ما آواره ایم یه روزم واسمون مهمه
اول یه مأمور باهات.ن میفرستم ، بهر حال باید برین کلانتری قبلا این جور بود یه مأمور میفرستادن برای اخطار و همزمان شکایت پیگیری میشد ، و حکم تخلیه هم بعد یک هفته صادر میشد .
فرزند من به دنیا اومد . خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم دامن همه منتظران رو سبز کن .
درکت میکنم خیل سخته شوهر من تو گرمای وحشتناک قم میونده تو ماشین تو خیابون خیلی سخته خودم آوارم خونه ...
ایشالا ما سه ماه پیش بهش گفتیم خالی کنه خونه واسه پسرخاله شوهرمه بعداز سه ماه میگه خونه پیدانکردم اگه بهم فشارم بیارین عصبی میشم کارخودتون عقب میفته خیلی پرروه