2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله شما دعا کنین باردار بشم همه مادرها چشم انتظار هروز دعا میکنم انشالله خدا از چشم انتظاری دربیار همه مادرها رو من بارداری اولم خیلی راحت باردار شدم یعنی تو ۲۹رپز بی بی زدم نشون داد تو اونم یه دل درد و دل پیچه گرفته بودم که نگو 

انشالله شما دعا کنین باردار بشم همه مادرها چشم انتظار هروز دعا میکنم انشالله خدا از چشم انتظاری دربی ...

خوش بحالت یه نی نی داری  ولی برا من خارج رحم بود منم ناخاسته حامله شده بودم اصلا باورم نمیشد

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
مرسی عزیزم ایشالامن دعا کردم که خدا یه نی نی سالم صالح بهت بده اگه باردار بودی بهم بگو که خوشحال شم

قربونت شم گلم منکه امیدی ندارم اون ماهم اقدام کردم نشد دعا کن اینبارم عین بار اولم خارج رحم نشم دردم یکی دوتا نیس 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
قربونت شم گلم منکه امیدی ندارم اون ماهم اقدام کردم نشد دعا کن اینبارم عین بار اولم خارج رحم نشم دردم ...

ایشالا که این ماه میشه من برات دعا کردم ایشالا خدا یه نی نی سالم صالح بهت بده