2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین....

200 بازدید | 34 پست

سلام...شوهرم کارش خیلی زیاده ...ماهم تو اقدامیم ...الان بهش گفتم چه اقدامیه این هفته ای یبار...الانم وقت تخمک گذاریمه .خیلی خیلی ببخشیدبرگشت بهم گفت پدرم در میادتا تو ارضا بشی.....من خیییییلی ناراحت شدم...بنظرتون رابطه با منو دوست نداره؟یا سر خستگی این حرفو زد؟از سردرد خوابم نمیبره ناراحت شدم.اصلا حسمو بهشچ. الز دست داددم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه براي بارداري اقدام ميكنيد حتمان قرار نيست شما أرضا بشيد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ای وای چ حرف بدی زده  توام چند شب کم محلش کن بگو پدر منم درمیاد تا تو ابت بیاد بی شعور

😹😹😹

من موفق میشم:)  من یه دختر قوی و توانمندم:)❤   خدایا هرچی آرزوی خوب و قشنگه، برای پدر و مادرم 🙏💞

این مردا برا اقدام اینطور نازمیکنننا

همسرمنم شبایی ک اقدام داشتیم کلا خودشو میزد علی چپ😕

حالا شبای عادی ....

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!