2777
2789
عنوان

عمل بینی

169 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها ، حدود ده روزه بینیمو عمل کردم دیروز که دکتر گچو باز کرد نک بینیم کج شده و انحراف شدیدی داشت و داره که دکتر گفت به خاطر ورم هستش !!!!! البته من قبل عمل بینی م گوشتی بود و کاملن صاف و بدون انحراف بود ، میخوام ببینم کسی بوده که مشکل منو داشته بعد از عمل و بعد از خوابیدن ورم بینی ش صاف شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا من شبا میخوابیدم یه طرفه صب بیدار میشدم این طرف ازون طرف بزرگتر بود سوراخای بینیمم بالا پایین بودن درست شدن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ببین اصلن افتضاح کجه دارم دق میکنم البته یه طرف بینیم کاملن باد داره و اونطرف دیگه نداره 

واسه من جوری بود که اشکم در میومد خودمو میدیدم انگار با مشت زده بودن🤣🤣 ولی بعد ۱ ۲ ماه خوب شد

من خودم. نه 

ولی دوستم گچ و بازکرده بود سوراخاش لنگه ب لنگه بود. نوک بینیشم بشدت انحراف داشت 

اصن یچیزناجوری

ولی کامل درست شد الان عالی شده 

همش ورمه 

میریزه یطرف بینی کج میش

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
واسه من جوری بود که اشکم در میومد خودمو میدیدم انگار با مشت زده بودن🤣🤣 ولی بعد ۱ ۲ ماه خوب شد

بخدا امروز ضجه میزدم از گریه دارم دق میکنم عاخه دماغم ایرادی نداشت اما من دلم میخواست بهتر باشه همه بهم گفتن عمل نکن اما عمل کردم حالام اینجوری شده اشکم خوراکم شده بخدا 

وای ماله منم همینجوریه دقیقن ، انقدر گریه کردم امروز که نگو 

اصلانگران نباش 

یکماه بگذره کیف میکنی تو ایینه خودتومیبینی😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

اگه به دکترت ایمان داری پس نگران نباش اصلا ، به قول بچه ها به خاطر ورمشه ، خوب میشه 

من شهرستانم واسه مرداد نوبت عمل دارم ولی میخوام کنسلش کنم چون به دکترم اعتماد ندارم بعضیا رو خوب عمل میکنه بعضیا بد ، میخوام شیراز عمل کنم