2777
2789
عنوان

شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست
يعني چي؟

فدای پدرشوهرم بشم گفت هوا گرمه عروسم مریضه خودمون جهاز میبریم نمیخواد عروس بیاد اذیته 😂 از بس قیافمو مثل گربه شرک گرفتم دلش سوخت 😁😁😁😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فدای پدرشوهرم بشم گفت هوا گرمه عروسم مریضه خودمون جهاز میبریم نمیخواد عروس بیاد اذیته 😂 از بس قیافم ...

😂😂😂😂😂😂عهههه پ الان ببشتر از خستگي خوشحااالي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

امروز تو مترو بودم یه مرده اومد قسمت زنونه بعدش 7-8 تا مرد دیگه هم اومدن. بهشون گفتیم اینجا قسمت زنو ...

فضای جامعه شدیدا اسیب دیده است از بس حقارت زیاد شده و عقده ایجاد شده خودشیفته ها زیاد شدن در نتیجه اخلاقیات ضعیف شده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو اون تاپیک آگهی دیوار بودی شما؟

من بودم و از بیشعوری و بی شخصیتی استارترش متعجب شدم.ازون بدتر چند نفر دیگه بودن که میگفتن مگه چه اشکالی داره خودش عکسشو تو سایت زده.

😂😂😂😂😂😂عهههه پ الان ببشتر از خستگي خوشحااالي

یکم پله بالا پایین شدم فتقم داره اذیتم میکنه افتادم دیگه ولی خیلی خوشحالم 😁😁😁😁

من بودم و از بیشعوری و بی شخصیتی استارترش متعجب شدم.ازون بدتر چند نفر دیگه بودن که میگفتن مگه چه اشک ...

جالب بود که ماه پیش تاپیک زده بود و از چربیای هیکل و پهلوش مینالید

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
یکم پله بالا پایین شدم فتقم داره اذیتم میکنه افتادم دیگه ولی خیلی خوشحالم 😁😁😁😁

عههه استرااحت كن تا فردا بهتر نشدي برو دكتر

هرچند نقهميدم فتق چيع😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عههه استرااحت كن تا فردا بهتر نشدي برو دكتر هرچند نقهميدم فتق چيع😅

پارگی پرده شکمی 😶

پارگی پرده شکمی 😶

عههه😱😱😱😱

واقعا برو دكتر بهتر نشديا

فضای جامعه شدیدا اسیب دیده است از بس حقارت زیاد شده و عقده ایجاد شده خودشیفته ها زیاد شدن در نتیجه ا ...

رفتارش خیلی بد بود. پیاده شدم رفتم به مسئولای مراقبت قطارا بگم. هیشکی نبود 😞

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عههه😱😱😱😱 واقعا برو دكتر بهتر نشديا

باید صبوری کنم تا برگردن دیگه عمل کنم 😭😭😭

رفتارش خیلی بد بود. پیاده شدم رفتم به مسئولای مراقبت قطارا بگم. هیشکی نبود 😞

همیشه همینجوریه هیچکی جایی که باید باشه نیست

باید صبوری کنم تا برگردن دیگه عمل کنم 😭😭😭

😢😢😢😢😢اي بابا

كي ميان؟

😢😢😢😢😢اي بابا كي ميان؟

پنج شنبه جمعه میرن نهایتش ده روز بعد برمیگردن