2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو 23 هفته سونوی چی رفتی

انومالی نرفته بودم و اینکه وزنشو نمیدونسم نگان بودم خواستم برم سونو معمولی دیگه گفت که سالمه و ...وزنشمپرسیدم فقط دوربرم کسی نیس خواستم بدونم طبیعیه یا نه وزنش

انومالی نرفته بودم و اینکه وزنشو نمیدونسم نگان بودم خواستم برم سونو معمولی دیگه گفت که سالمه و ...وز ...

اها منکه انومالی ام رفتم وزنشو نگفت بهم

کی سونو میفرستن وزنشو بفهمم؟

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
نمیدونم والله ولی تو 5 ماهگی میفرستن دیگه ولی وزن اخرای بارداری مهمه 

من نمیدونم چرا ن تو سونوم زده ن خودم پرسیدم😐

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
من خودم پرسیدم نکه فامیلای مشتاق خیلی دارم همش وزنشو میپرسیدن منم واسم سوال شد که برم وزنشو بدونم&nb ...

کار خوبی کردی منم نگرانم

ب بیچاره تو انقد بمن فحش دادی پس بگو مادرشوهرت پدرتو دراورده دیگه چرا سر من خالی میکنی همه که عین هم نیستن .من واقعا پشیمونم از اینک بهت حرف زدم وقتی تاپیک درد دلت خوندم که چقققد مشکل داری و درونت داغونه از قضا سر من خالی کردی ولی اینو بدون قرار نیس ک همه عین مادر شوهر شما بد باشن .اصلا تو خودت چرا انقد فحش دادی به بهش شماهای ک منو نصیحت میکردین میگفتین هرچقدم بد باشه نباید فحشش داد . واقعا برات دعا میکنم برا زندگی دربو داغونت ک شوهرتم دوست نداره 😣

ب بیچاره تو انقد بمن فحش دادی پس بگو مادرشوهرت پدرتو دراورده دیگه چرا سر من خالی میکنی همه که عین هم ...

😂😂😂😂مشکل من با مادرشوهرم حل شده خیلیی وقته حلم نشه مهم نیس 

دعا میکنم یکی پیدا بشه شمارو هم همون اندازه که شوهرم منو دوست داره دوست داشته باشه تا انقد عقده ای نشی و کمبوداتو تو مجازی جار نزنی

ب بیچاره تو انقد بمن فحش دادی پس بگو مادرشوهرت پدرتو دراورده دیگه چرا سر من خالی میکنی همه که عین هم ...

راستی منون که انقد درگیر منی 

خودم اون تاپیکمو یادم رفته بود 😂😂😂😂همشو خوندی؟؟😂😂😂😂

چ اسکلی هستیااااا