سلام یه مسئله ای هس میخام راهنماییم کنید، ۴۳ سالمه شوهرم بیکاره دستمون خیلی تنگه متاسفانه مشکل نازایی دارم و بخاطر بی پولی نمیتونم درمانم رو ادامه بدم... ساکن خوزستان هستم.. میخاستم ببینم آیا کسی هست که مرکزی بشناسه و بهم معرفی کنه که واقعا خیری باشه بهم کمک کنه... یک دنیا ثواب داره بخدا چون دلم خیلی بچه میخواد و هزینه درمان ندارم
امیدوارم هر چه سریع تر به آرزوی دلت برسی ...جایی رو نمی شناسم ولی به نظرت با این اوضاع اقتصادی خراب و آینده خراب تر جامعه ، درسته یه بچه بی گناه رو به دنیا بیاری اونم تو این تنگ دستی و فشار اقتصادی ؟
تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید ولی خب من فرصت زیادی ندارم سنم بالاست وهروز بالاتر نمیره... شوهرم ادم بدی نیس فقط هزینه درمان نداریم چون هزینه ها سرسام اوره...نمیخام بخاطر بی پولی از داشتن فرزند محرومشم
خدا بزرگه یه کتاب صلوات دارم یه جایی نوشته بود آیه 31سوره رعد رو بصورت حرف ب حرف بنویس ببند ب پهلوی زن برا بارداری دیگه خواست و ارادهی خداست اگر بهت فرزندی عنایت کرد