2777
2789
عنوان

حالم گرفت س

51 بازدید | 4 پست

حس و حال هیچی ندارم ..شامم نمیدونم چی درس کنم..از شوهرم هم ناراحتم اما نمیخوام به روش بیارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

شام درست نکن دخترم وقتی حوصله نداری به روشم بیار نذار تو دلت بمونه خودت اذیت شی

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام درست نکن دخترم وقتی حوصله نداری به روشم بیار نذار تو دلت بمونه خودت اذیت شی

با داداش یه جا مغازه دارن از سر لباسی که جدید آوردن من میخپاستم داداش زرتی عکس دا آبجیش اون گفت میخوام .. هوووف منم میگم تقصیر شوهرمه باید میگف این برا خانوممه .. دیشبم هیچی پلو داشتیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چرا از دستش ناراحتی پاشو یه شام سریع درست کن مردا شکمشون خالی باشه اعصاب ندارن بعد خیلی آروم ناراحتی ...

با داداشش یه جا مغازه دارن از لباس جدیدی که آوردن من برا خودم میخواستم ... داداشش عکس داده به آبجیش اونم گفته میخوام منم میگم این شوهرم باید میگف برا خانوممه یا وقتی براشون اومده باید بهم خبر میدا د نکه خواهر شوهر اون سر دنیا با خبر باشه من نه .... راستی شام چی بپزم،؟؟