اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
ترشحات سفید و شیری رنگ نشونه سالم بودن رحمه میتونی سرچ کنی گوگل نوشته درموردش من باردارم البته نوشته بود تو بارداری برای سالم نگه داشتن رحم این مایع ترشح میشه که هم مرطوب بمونه هم سالم...البته بو نداره رنگ سبزو زرد هم نداره سفید یا شیری یا بی رنگ
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
یه سری منم عفونت داشتم قارچی بود پنیری شکل خیلی سوزش و خارش داشتم رفتم دکتر قبلش از دستمال توالت استفاده میکرد واسه خشک کردن بعد دستشویی دکترم گفت بهترین روش دستمال نخیه اصلا کاغذی استفاده نکن اون خودش عفونت میاره الان ۳ساله که میگذره من خداروشکر دیگه عفونت نداشتم دستمال نخی رو مرتب میشورم و میذارم افتاب بخوره خیلی خوبه
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨