2777
2789
عنوان

قند بارداری لطفا جواب بدین

97 بازدید | 13 پست

اول بارداری قند ناشتام۹۵بود و بعدش قند ناشتام شد۱۱۰با رژیم الان شده ۷۹باز باید رژیم بگیرم یا دیگه مشکلی نیست؟کمک کنین لطفا

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید رژیمت رو در حد تعادل نگهداری تا قندت بالا نره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ول‌کنی که باز میره بالا

منم اول بارداری ۹۲ بودم

هیچ رژیمیم نگرفتم خیر سرم 😂😂😂انقد که شکمو‌بودم

۲۷ هفته قندم شده بود ۷۴😂😂😂مامانم میگف اینجور که تو میخوری و رعایت نمیکنی حتما انسولینی میشی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
این آزمایش تا هفته چند بارداری وقت هست انجام داد؟

اول بارداری باید انجام بدی تحت مراقبت باشی اگه بالا باشه رژیم میدن اگه باز پایین نیومد انسولین میزنی فوقش

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

از مواد قندی اجتناب کن مثل شیرینی جات برنج کمتر بخور مواد نشاسته دار کلا کمتر بخورید نمیشه بگی رڗیم بگیری یا نگیری چون بارداری سعی کن اب زیاد بخوری ب تعادل میرسونه قندتونو