2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غصه نداره که عزیزم.به خوپت بقبولون که داری زوده زود مادر میشی.با غصه خوردن که چیزی درست نمیشه.بگو من مادر میشم.واسه بچم اینجوری خرید میکنم.اینکارارو میکنم.باور کن که مادر شدی.بعد ببین خود به خود بچت میشه یا نه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
چند وقته اقدامی؟  من دو ماهه نشدم  الان پریودم 😣 خیلی حس بدیه  میدونی مشکل از کج ...

من سه ساله تو اقدامم ولی بچه دار نمیشم تنبلی تخمدان دارم همسرمم ضعیفه الان با آمپول پریود شدم خیلی دلم گرفته.

۸ماه اقدام و تااینجا دکتر میگه مشکلی نداریم ازمایش هورمونی پاپ اسمیر و ازمایش همسرم سالمه

خدایا 😢

چن روز پیش فقط ن۲۶۰ تومن دارو تقویتی داده.چقد عذاب وجدان دارم ک کاش نمیگیرفتم 

۸ماه اقدام و تااینجا دکتر میگه مشکلی نداریم ازمایش هرومونی پام اسمیر و ازمایش همسرم سالمه خدایا 😢 ...

عزیزم دیگه چرا عذاب وجدان انشالله که به زودی حامله میشی

من سه ساله تو اقدامم ولی بچه دار نمیشم تنبلی تخمدان دارم همسرمم ضعیفه الان با آمپول پریود شدم خیلی د ...

منم همسرم ضعیفه 😔

رفتم کلی مغز و چیزای مقوی خریدم 

بخوره 

شیر  و موز و عسل و زنجبیل و ..

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
اخه اصلا نپرسیدم چقد شد هزینه داروهام فقط کارت کشیدم اومدم خونه دیدم وای چ خبره خدا. 😭

خخخخ.آخه الان دیگه گرونیه من خودم دوبسته ویتامین  e و دوبسته هم برا کم خونی گرفتم خودشم ایرانی ۳۵ هزار تومان درحالی قبلا اینجوری نبود با خودم میگم دیگه از این به بعدچجوری برم دکتر 

منم همسرم ضعیفه 😔 رفتم کلی مغز و چیزای مقوی خریدم  بخوره  شیر  و موز و عسل و زنجب ...

آخه بد بختی من اینه که همسرم همه اونارو میخوره البته خیلی هم ضعیف نیست ها فقط یکم حرکت اسپرم هاش کمه 

خخخخ.آخه الان دیگه گرونیه من خودم دوبسته ویتامین  e و دوبسته هم برا کم خونی گرفتم خودشم ایرانی ...

واقعا😣😣😣😣

شوهر میگه شاید میشد دو میلیون نباید میپرسیدی؟😂میگه درهرصورت ک باید میخریدی.ولی لاکچری بازی درنیار یه سوال بپرس ک پیامکو دیدی شوکه نشی