2777
2789
عنوان

زبان دون ها

158 بازدید | 25 پست

ttc رو کیامیتونن بگیرن ... من سطح تاپ ناچ 2Aهستم ..مدرکش معتبره ttcیا باید حتما مدرک داشنگاهی باشه برای شروع به اشتغال ...مدرک اموزش مدرس مهد کودک برازبان معتبره؟؟؟ میشه کار کرد با مدرکش؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تی تی سی رو برو آموزشگاهای زبان اونجا دوره شو ببین

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

من تاپ ناچ تموم کردم مگ میشه مدرک گرفت؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امتحان میدی اگه قبول شی برات کلاس میذارن بازم ازت دمو میگرن قبول شی بت میدن مدرکشو میتونی تو آموزشگاها کار کنی ولی تااونجایی ک من میدونم اگه بخای خودت آموزشگاه بزنی باید مدرک دانشگاهی داشته باشی امتحانشم سخته

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تی تی سی رو برو آموزشگاهای زبان اونجا دوره شو ببین

توی دانشگاه دوره کذاشتن مدرس زبان برای مهد کودک با مدرک قابل ترجمه نمیدونم خوبه یا نه ؟؟؟ برا تی تی  سی حتما باید سطح بالا باشه زبانت؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

معمولا کسی ک ایلتس گرفته می‌تونه دوره های تی تی سی اموزشگا ها شرکت کنه 

اکر اسپیکینگ خوب باشه دمو خوب باشه  ممکنه جذب شه

اموزش مدرس مهد هم نه مدرک معتبری برای اموزشگا نیست ولی اگر  سابقه کار نداری ممکنهب درد بخوره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
معمولا کسی ک ایلتس گرفته می‌تونه دوره های تی تی سی اموزشگا ها شرکت کنه  اکر اسپیکینگ خوب باشه ...

من در خواست میدم الان کار دارم  بعدا پیام میدم لطفا راهنمایی کنین

واسه تیتی سی اصلا مدرک نیاز نیست .برو اموزشگاهی که میخوای کار کنی صحبت کن و دوره خود اموزشگاهو برو ب ...

هر جایی هم بری فکر نمیکنم واسه کلاس تیتی سی بهت مدرک بدن.البته باید لیسانس زبان باشی تا تی تی سی ثبت نامت کنن