2777
2789
عنوان

کار در منزل

237 بازدید | 19 پست

سلام خانوما خیلی دلم میخاد تو خونه ی کاری بکنم و درامد داشته باشم خیلی خسته شدم از بیکاری و خونه موندن شوهرم نمیزاره برم بیرون کار کنم ولی من دوس دارم برا خودم پس انداز داشته باشم .

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

هرکسی درامد خونگی اینترنتی میخواد میتونه بدون سرمایه درامد داشته باشه 

ن هیچ ثبت نامی هست نه پولی کسی ازتون میگیره 

راحت میتونین درامد داشته باشید فقط نیاز ب وقت برا تبلیغ و اینترنت داره 

هرکسی خواست بیاد تلم @Tena_jon اینم ایدی تلم دوستان ❤ ❤❤😍

اگه ایدیم پیدا نشد بیاید کانالم@niccei ایدیم هست بهم پیام بدید 

پیچ اینستاگرامم برا دیدن لباس هام https://instagram.com/tenajon500 لوازم ارایشی به قیمت مناسب میخوای بهم درخواست بده تا اجناسی که میخوای با قیمت برات بفرستم ببینی 😍😍ایدی کانالم@niccei داخل تل برا لباس با قیمت خیلی مناسب ❤

برو این تاپیک و بخون ویک تاپیک دیگش که مربوط به همینه شاید کمکت کرد منم میخوام تازه شروع کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2894175/تاپیک-بورس-پیرو-درخواست-برخی-عزیزان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام عزیزم  هرکسی درامد خونگی اینترنتی میخواد میتونه بدون سرمایه درامد داشته باشه  ن ...

نمی ارزه اصلا کلاهبرداری هستن همشون

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
نمی ارزه اصلا کلاهبرداری هستن همشون

چرا ندانسته تهمت میزنی مگه میدونی کار من چیه که تهمت میزنی واگذارت میکنم بزا تهمتت ب هممون خدایی که  بالا سرمون هست دیگه هم رو‌متن من ریپلای نکن

پیچ اینستاگرامم برا دیدن لباس هام https://instagram.com/tenajon500 لوازم ارایشی به قیمت مناسب میخوای بهم درخواست بده تا اجناسی که میخوای با قیمت برات بفرستم ببینی 😍😍ایدی کانالم@niccei داخل تل برا لباس با قیمت خیلی مناسب ❤

خانمها الان اینجا چندنفر هستیم فکر کنم بهتره همین چند نفر شروع کنیم و یک‌گروه بزنیم

نظرتون و بگین لطفا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چرا ندانسته تهمت میزنی مگه میدونی کار من چیه که تهمت میزنی واگذارت میکنم بزا تهمتت ب هممون خدایی که ...

عزیزم شرمنده اشتباه برداشت کردین چرا الکی نفرین میکنین من مظورم اونایی هس که کلی وقت میزاری اخرش یه پول خیلی کم میدن و جدیدا هم تبلیغش تو نی نی سایت زیاد شده وگرنه منظورم با شما نبود بازم ببخشید سوتفاهم شد دوس ندارم کسی ازم ناراحت شه ببخش خانوم گل

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
خانمها الان اینجا چندنفر هستیم فکر کنم بهتره همین چند نفر شروع کنیم و یک‌گروه بزنیم نظرتون و بگین ل ...

اره خوبه ی گروه بزنیم و باهم همفکری کنیم و اگه برنامه ای برای درامد نصب کردیم همه پشت هم باشیم و زیر مجموعه هم بشیم و زیرمجموعه بلید جم کتیم

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 
اره خوبه ی گروه بزنیم و باهم همفکری کنیم و اگه برنامه ای برای درامد نصب کردیم همه پشت هم باشیم و زیر ...

موافقم شما گروه میزنی؟ یا من شروع کنم البته یکم تلم اذیت میکنه و سخت وصل میشه