2777
2789
عنوان

آلبالو🍒

112 بازدید | 16 پست

۶کیلو آلبالودارم نمیدونم چیکارش کنم شربت نمیخام درس کنم چون تازه سنیچ گرفتم مرباهم کلی تویخچالم دارم بگین باهاش چیکارکنم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

ترشی آلبالو خشکه فریز کن کمپوتشم خوبه

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریز روی سینی بزرگ یکی دو روز دیگه باز یکم نمک بریز بزار کامل آبش خشک شه و بعدمیشه آلبالو خشکه

یا کلا بشور بسته بندی کن تو فریزر آلبالو پلو درست کن باهاش یا چای البالو 

من زمستون چای البالو دوست دارم

ترشی  کمپوت رب لواشک

میشه یادم بدین ؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
بیا خونمون با هم بخوریم

تنهایی میخورم😜