میدونستی ابتلا به زونا و ابله مرغون ربطی بهم ندارن یعنی حتی احتمال زونا تو کساییکه ابله مرغون گرفتن بیشتره
نرو تا دوره اش تموم بشه
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
بابام زونا گرفته نمیدونم کی میتونم برم دیدنش بچه کوچیک دارم میترسم بگیره
اولاً زونا مسري نيست. فقط در صورتي كه به آب تاول ها دست بزني زونا ميگيري! كسي كه تا حالا زونا نگرفته، وقتي در معرض زونا قرار بگيره، امكان نداره زونا بگيره! كسي زونا ميگيره كه قبلاً آبله مرغون گرفته باشه
اولاً زونا مسري نيست. فقط در صورتي كه به آب تاول ها دست بزني زونا ميگيري! كسي كه تا حالا زونا ن ...
سلام عزیزم من باردارم و مادرم میگه تو بچه گی آبله مرغان گرفتم.الان شوهرم به زونا مبتلا شده خودمونیم و کسی رو نداریم.به ناچار خودم پیشش هستم.ولی دست به زخمش نمیزنم فقط غذا میبرم و ظرفاشو میشورم اوایل نمیدونستم بدون دستکش میشستم.۶ماه باردارمو میترسم ؟میتونی راهنماییم کنی لطفا؟