2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه و شوهرم سرباز

578 بازدید | 25 پست

سلام مرداد عروسیمه و شوهرم سرباز خسته شدم از اول عقدم تا حالا این سربازی بوده نه میتونیم مسافرت بریم نه میتونیم تا دیر وقت بیدار بمونیم نمیدونم چرا شوهرم با اینکه متاهل ولی یه روز کامل نگهش میدارن و فردا صبح ساعت 8 و9میاد خونه و دوباره صبح ساعت6 باید بره منم بیشتر اوقات خونه ی مادر شوهرم و اینا هستم شوهرم میگه حداقل از این سربازی که برمیگردم تو را ببینم اما اون موقعی هم که خودش نیس اذیت میشم و احساس غر بت دارم دلم خیلی گرفته الان نزذیک عروسیه و برای انجام کار های عروسی نیستش و همه چیز داره عقب میفته حالم خوش نیس اصلا

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

خب وایسین سربازیش تموم شه 

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن چه کاریه اول زن میگیرن بعد مبرن سربازی

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

ما ساکن اصفهانیم خرج ومخارج بالا  از بی پولی نگم براتون از طعنه فامیل که میگن پس نمیخواد کار پیدا کنه یا از حوس های خودم که دارم و همش سکوت میکنم بخاطر شوهرم شوهرم لیسانس معماری داره اما چه فایده اسنپ میره اما اونم همش خرج بنزین و اینجور چیزا میشه 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

خوب اخه اول افتاده بود زاهدان سیستان بلوچستان چند نفر دورش کرده بودن میخاستن بکشنش بخاطر همین اومد زن گرفت که بیفته اصفهان

ما توی یه شهر بودیم هفته ای دوبار هم رو بیشتر نمیدیدم. توی دوران عقدم هیچ جا نرفتیم. این خیلی طبیعیه. اینکه شما خونه مادرشوهرتی به نظر من خوب نیست اصلا. خودتم زیاد وابسته نکن به کسی. سرگرمی های خودت رو داشته باش

يني انقدسنشون پايينه ك سربازي نرفتن😑يامثلادرس خوندن؟

نه عزیزم درس خوند

عزیزم باید تحمل کنی. انالله به زودی سربازیش تموم میشه. میرید سر خونه زندگیتون. اون وقت معنی دونفره بودن رو می چشین. 

من از وقتی عروسی کردم هیچ وقت بدون شوهرم خونه مادرشوهر نمی مونم. چطور میتونی؟ خیلی سخته که

میموندی تموم میشد عقد میکردی

اخه نمیشه نمیدونم شماهم داشتی یا نه دخالت ها هروز بیشتر میشه و باعث دعوا بین من و همسرم 

اخه نمیشه نمیدونم شماهم داشتی یا نه دخالت ها هروز بیشتر میشه و باعث دعوا بین من و همسرم 

عقد نبودین دخالتی هم نبود مشکلات عقد زیاده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori