2789
عنوان

چک آیتول

| مشاهده متن کامل بحث + 3624 بازدید | 29 پست
درست میگی میگم پول را چه طوری میدند چرا من ۱۵۰۰۰ تومن که شده تسویه را میزنم جواب نمیدد باید چطوری ...

شما حساب کاربریتون هنوز فعال نشده، اگه از ثبت شماره شبا 72 ساعت گذشته و هنوز فعال نشده با پشتیبانیش تماس بگیرید.

اگه حسابتون فعال بشه براتون می ریزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=94886658]من دوساعت ۲۵۵ تا زدم همش😂😂😂😂😂چطوری 

نزنی بهتره😆😆

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
سلام چجوری بعد از اینکه در چک آیتول ۱۵هزار پلاک ثبت کردیم پول میاد به حسابمون؟ من میزنم تسویه حساب ...

سلام 

زنگ بزن پشتیبانی و کاربریتو تایید کن 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
سلام چرا سامانه تسویه حساب نمیکنه؟  ۳ هفتس داره میگه اطلاعات کاربری شما تایید نشده  ؟

چون حساب کاربریت کامل نکردی عکس از کارت ملی نگرفتی و شماره حساب ندادی. باید همه رو کامل بنویسی

اپلیکشن دی جی پی رو نصب کنید زیرمجموعه بیارید تا روزی ۴۰ تومن میتونید کسب  کنید حتما باید کدمعرف بزنید تا با ورود دو تومن ب کیف پولتون اضاف بشه روی کد معرف بزنید کد منو برنید بعد کد خودتونو دریافت کنید اینم کد من

Q3BVYY

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

دوستانی که تازه به چک آیتول اومدن خودتونو خسته نکنیدچون چک آیتول دیگه مثل قبل نیست من دو ماهه توش کار میکنم فقط ماه اولش خوب بود روزی ۵۰۰ تا پلاک میزدم الان یه ماهه که ۱۰ هزارم در نیاوردم خودتون خسته نکنید من یک هفته اس که برام هیچ پلاکی نمیاد اگر هم بیاد تو ۱۵ دقیقه تموم میش

سلام کسی در مورد ثبت پلاک خودرو در سایت آیتول توضیح بده کارش چی هست و درآمدش چجوریه

سلام من دو ماهه عضوم ولی دیگه بدرد نمیخوره چون روزی ۲۰ تا پلاکم گیرت نمیاد بعضی روزام که اصلا پلاکی نیست

یوتنکیو رو نصب کنید روزی دو بار بازی کنید هر بازی سه تا پنج تومن کسب کنید عالیه اگه کد معرف خواست ازتون بزنید

۰۵۷۱

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲