2789
عنوان

چک آیتول

3624 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها کسی با چک آیتول کار کرده و اینکه میدونید چجوری بعضیا انقدررر کار میکنن  روزانه؟؟؟ چجوری اخه؟ 

نفرات اول؟؟ چیکار میکنن مثلا من تند تند همزمان با لبتاپ و گوشی میزنم کلا تا اخرش ۵۰۰ تام نمیشه به زووووورررر ولی مثلا بعضیا تو نیم ساعت ۵۰۰ تا میزنن اخه واقعا چجوری؟؟؟

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤
من دوساعت ۲۵۵ تا زدم همش😂😂😂😂😂

اره منم خودمو میکشم نمیشه اونا ولی مثلا روزی ۳۵ تومن یا ۲۰ تومن دیکه خوشگل کار میکنن واقعا دوست دارم بدونم چجوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم خودمو میکشم نمیشه اونا ولی مثلا روزی ۳۵ تومن یا ۲۰ تومن دیکه خوشگل کار میکنن واقعا دوست دارم ...

نتشون سرعتش عالیه همچنین سرعت عمل تایپ بالایی دارن

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
نتشون سرعتش عالیه همچنین سرعت عمل تایپ بالایی دارن

بابا منم در ثانیه میزنم همزمان با لبتاپ و گوشی هردو دستمه

بعدم سرعت نتمم خیلی خوبه 

ولی اینا بنظرم ک یه کلک یا ترفندی پیاده میکنن که منم کشفش نکردم هنوز😐 و لو نمیدن 

بابا منم در ثانیه میزنم همزمان با لبتاپ و گوشی هردو دستمه بعدم سرعت نتمم خیلی خوبه  ولی اینا ...

هههه ولی به زحمتش نمی ارزه خیلی کمه درامدش من ولش کردم

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
بابا منم در ثانیه میزنم همزمان با لبتاپ و گوشی هردو دستمه بعدم سرعت نتمم خیلی خوبه  ولی اینا ...

واسه شما هم دیر پلاک عوض میشه و از صفحه خارج میشه .هر روز زودتر از ۹ شروع میشه؟ .چون الان ساعت ۱۰ پلاکا تموم شدن

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
واسه شما هم دیر پلاک عوض میشه و از صفحه خارج میشه .هر روز زودتر از ۹ شروع میشه؟ .چون الان ساعت ۱۰ پل ...

اره عزیزم مال منم هی میپره بیرون ولی ساعت ۹ شروع میشه یعضی از روزا کمتر پلاک میدن مثلا امروز کاربرای اولم اگ دیده باشی اونا ک همش ۲۰ به بالا کار میکنن امروز ۱۳ تومن بود نفر اول

پس پلاک کم بود امروز

بیشتر تعطیلیا پلاک زیاد میدن طبق تجربم ولی اونم همیشه نیست

اره عزیزم مال منم هی میپره بیرون ولی ساعت ۹ شروع میشه یعضی از روزا کمتر پلاک میدن مثلا امروز کاربرای ...

مرسی🌹🌹

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

سلام

چجوری بعد از اینکه در چک آیتول ۱۵هزار پلاک ثبت کردیم

پول میاد به حسابمون؟ من میزنم تسویه حساب را میگه ۷۲ ساعت دیگه کد تائیدیه میاد

واقعیت داره؟ واقعا پول میدند؟