2777
2789
عنوان

مشاوره جوون

136 بازدید | 17 پست

بچه ها یه جایی رفتم مشاوره خانم بود.چهل ساله جوون بود. و خوش قیافه قرار. شد. ه که شوهرم هم وقت بگیرم بره به نظرتون وقت بگیرم واسه همسرم اینروزا به هیچکی نمیشه اعتماد کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای دیگه ب مشاورها هم شک دارین؟
بنده خدا کارش مشاورست روزی با هزار نفر در ارتباطه مجبور نیس خودشو تابلو کنه
خوب شد رفتی پیش مشاور حتما ب مشاور راجب این شکها صحبت کن بگو من ب همه شک دارم فک میکنم میخوان مخ شوهرمو بزنن  
بلخره یجوری این وسواس فکریتون رو درمان میکنن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
وااااای دیگه ب مشاورها هم شک دارین؟ بنده خدا کارش مشاورست روزی با هزار نفر در ارتباطه مجبور نیس خودش ...

و من نمیفهمم چرا ماها همیشه به هم جنسمون شك میکنیم 

خب اگر يكي نخ میده یکیم میگیره 

یه نفره که هم نخ نمیده هم بگیره 

شاید اصن اونیم که نخ میده شوهر خود ادم باشه 😑😑

وااااای دیگه ب مشاورها هم شک دارین؟ بنده خدا کارش مشاورست روزی با هزار نفر در ارتباطه مجبور نیس خودش ...

شک نداشتم اخه مشاوره قبلیمون که پیشش میرفتیم مرد. بود. و به من پیشنهاد. دوستی داد. واسه همین فکرم یه خورده عوض شده

و من نمیفهمم چرا ماها همیشه به هم جنسمون شك میکنیم  خب اگر يكي نخ میده یکیم میگیره  یه ن ...

دقیقا
منکه مقصر رو مرد میبینم همیشه

شک نداشتم اخه مشاوره قبلیمون که پیشش میرفتیم مرد. بود. و به من پیشنهاد. دوستی داد. واسه همین فکرم یه ...

مردا ذاتشون اینه عوضین
زنا هیچوقت شخصیتشون رو کوچیک نمیکنن