2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم سر هرچیزی کوچکی دعوامون میشه . من اصلا اهل دعوا نیستم اما تا یه چیزی میگم شوهرم میپره بهم و تمام عقده هاشو با جیغ و داد سرم خالی میکنه .

دیشب بهم گفت من همینم که هستم برو ببین شوهربهتری هست زنش شو گفتم واقعا داری میگی گفت اره من خوشبختیتو میخوام 

نهخیرم اصلا هم طبیعی نی از الان یاد بگیر با سیاست شی  یه وقتایی لازمه کوتاه بیای تا دعواها کمت ...

منم موافقم باید کوتاه اومدنو یاد بگیری

اگر سر همه چی بخوای دعوا کنی ازت زده میشه

شوهرم خیلی مغروره همه حرفها وعقده هاشو تو دعوا بهم میزنه و من همش حس میکنم داره منو تحمل میکنه و دوسم نداره . تو این مدت یکبار بهم نگفته دوستت دارم و حتی وقتی بهش میگم بهم بگو میگه مردا مغرورون ... حتی حسرت یه قربون صدقه به دلم مونده. دوستای مجردمو که میبینم میگم کاش منم هیچوقت ازدواج نمیکردم 

من نمیگم کوتاه بیای. اما به نطرم خیلی از دعواهای اوایل زندگی بخاطر عدم تجربه است. مثلا یادمه یکی تعریف میکرد شبها،سر روشن بودن چراغ اتاق خواب دعواشون میشد. بعد یه ماه که گفتن حالا بشینینن حرف بزنن فهمیدم اگر برق راهرو روشن بشه دیگه مشکل حل میشه. این امکان از اول هم بود اما اوایل حاضر نبودن کوتاه بیان یا فکر کنن. فقط میخواستن پیش اون یکی کم نیارن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰