2789
من چون دایی همسرم تازه فوت کرده نمیتونم عروسی بگیرم ولی برام مهم نیست همینجوری میرم خونم ولی شوهرم ن ...

یعنی چی همینجوری ؟ یعنی بدون عروسی ؟

نکن عزیز من 

جرم که نکردی این همه آدم حین بارداری عروسی هم میگیرن 

ما داشتیم که بچه هم به دنیا اومده بوده و عروسسی گرفتن بعد رفتن سر خونه زندگیشون

بدون عروسی نرو که پسیمون میشی

البته نظر شخصیمه ها ببخشید اگه جسارت کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها توجه کردید تا قبل ازدواج  حرص میخوریم و میترسیم با یه بوس باردار بشیم  بعد ازدواج ...

😂😂😂😂😂واااای من چقد استرس کشیدم اوایل هی میگفتم اخ شوهرم دست زد بهم الان باردار میشم آخ شوهرم لباسشو دراورد الان باردار میشم😂😂آخ شوهرم موهامو گرفت الان باردار میشم😂😂😂😂

من چون دایی همسرم تازه فوت کرده نمیتونم عروسی بگیرم ولی برام مهم نیست همینجوری میرم خونم ولی شوهرم ن ...

واییی نه! اصلا! 

وقتی شوهرت نمیذاره ارزشتو نیار پایین! 

واسه دایی همسر هم بعد چهل روز شروع کنید! 

نمیشه یه نفر بمیره دوتا جوون ارزو به دل بشن! البته خدا رحمتش کنه! 

آخی متاسف شدم

چقد فهمیده این ک بخاطر نعمت خدا حاضرین همچین کاری کنین،خدا خودش کمکت می‌کنه عزیزم انشالله شوهرتم کوتاه میاد

یعنی چی همینجوری ؟ یعنی بدون عروسی ؟ نکن عزیز من  جرم که نکردی این همه آدم حین بارداری عروسی ...

نه عزیزم چه جسارتی . من خیلی برام مهم نیست . میخوام پولی که میخواستیم خرج عروسی کنیمو بدیم به دوتا جوون محتاج که بتونن اونام ازدواج کنن به فامیلم همینو میگیم بعدشم میریم ماه عسل و بعدشم‌خونمون . نی نی که به دنیا اومد یه جشن خووووب میگیریم که عروسی ام تو دلم نمونه