2789
اگر با منی!  بگم اره واقعا بیخیال بودن خوبه اما من جلوگیری داشتم سقط هم همینطور! موندم تو کار ...

ببین قربونت بشم فقط سعی کن آرامش داشته باشی من خودم به خاطر همین بارداری و  آزمایش سل فری  دوروزه درگیرم اما بازم ته دلم میگم فقط خود خدا

منم تا حدود چهار هفته نمی‌دونستم دیدم خیلی حالم بد شد تب و لرز شدید گرفتم تو گرما میرفتم سه تا پتو😐 کمردردای پریودی بدی هم گرفتم همش فک میکردم الانه ک میشم دیدم نه خبری نیست ده روز گذشت از موعد :/ البته قبلنم سابقه عقب انداختن تا ی هفته ده روز داشتم براهمی حدس نمیزدم

تو اون ی هفته ک مریض بودم دوسه بار رفتم دکتر چقد ک دارو و آمپول و سرم زدم:/ هی دکتر پرستارا میپرسیدن باردار نیستی ؟با اطمینان میگفتم نههه خیالتون راحت😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم الان نشون نمیده!  اما اعصابم خرده! چون قبلا سقط داشتم! میترسم کارامو روی روال انجام ...

نه انشالله که مشکلی نیست...منم بیست و هفتم اردیبهشت سقط عمدی کردم...الان پریودم منتظرم این پریودی و یکی پریودی دیگم تموم بشه اقدام کنم دکترم گفت چون طبیعی زایمان کردم مشکلی نیس

نه سقط که نمیکنم اصلا نمیتونم . خدا شوهرمو سرعقل بیاره .‌من خودم عاشق بچه ام .

ایشاالله ... من ۶ماهه‌اقدام کردم خبری نیس .فقط پریودام ۲۱روز درمیون شده این ماه پریودم یک روز کم شد هم اینکه تو یک ماه دوبار پریود شدم

ببین قربونت بشم فقط سعی کن آرامش داشته باشی من خودم به خاطر همین بارداری و  آزمایش سل فری   ...

خدا نکنه عزیزم! 🤗 چشم! من ک دوبار ب زور تسلیم خواست خدا شدم! سومیشم با خودش! 😁 

حالا اون دنیا دارم براش😂

😔😔 هیچ کس نمیدونه چی دارم میکشم . من عقدم و باردار و شوهرم اصرار داره سقط کنم . البته استارتر عزیز ...

عزیزم نگهش دار حالا ک خودش اومده تو دلت خونه کرده😍 منم مث تو تو عقد باردار شدم اما خداروشکر زود رفتیم سرخونه زندگی الآنم موقع دنیا اومدنشه

ایشاالله ... من ۶ماهه‌اقدام کردم خبری نیس .فقط پریودام ۲۱روز درمیون شده این ماه پریودم یک روز کم شد ...

انشالله که خدا به تو هم یه نی نی خوشگل و بامزه بده که خوشحال بشی . برات دعا میکنم .‌تو ام واسه من دعا کن که شوهرم بذاره نگهدارم بچمو 😭😭😭چندروزه کارم‌گریه است

عزیزم نگهش دار حالا ک خودش اومده تو دلت خونه کرده😍 منم مث تو تو عقد باردار شدم اما خداروشکر زود رفت ...

من چون دایی همسرم تازه فوت کرده نمیتونم عروسی بگیرم ولی برام مهم نیست همینجوری میرم خونم ولی شوهرم نمیذاره